Две български групи ще свирят със SUPERSUCKERS в София

18 фев 2020, 14:30 ч. 762 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

SUPERSUCKERS - самопровъзгласилите се за най-великата рокенрол група на света, с 30-годишен стаж и 12 албума, пет от които издадени от легендарния лейбъл Sub Pop Records. Американското трио, начело с емблематичния Eddie Spaghetti, цъфва с дата в София, част от поредното от безкрайните си турнета.

Чист, суров и безкомпромисен рокенрол! SUPERSUCKERS са записвали с музиканти като Willie Nelson и Eddie Vedder от Pearl Jam и са делили турнета с банди като Mudhoney, Social Distortion, Bad Religion, The Ramones, Motorhead, Flogging Molly, Toadies, Supagroup, the Butthole Surfers, The Reverend Horton Heat, The New York Dolls, The Dwarves, White Zombie, Nashville Pussy и Airbourne.

Логично, към концерта се присъединяват DAILY NOISE CLUB - една от малкото истински български рокенрол групи с над 20 години история. Небезизвестната четворка в момента работи по петия си студиен албум!

Шоуто ще открие една съвсем новосформирана група - TIDEMACHINE! Рокенрол проект на Венци Лалев (Funk Busters) - китари, Георги Михайлов (Soundprophet, Templayed) - бас, Николай Иванов (Soundprophet, Templayed) – барабани и Пенко Скумов (Soundprophet, Templayed) – вокали. Бандата свири ударен рокенрол с alternative / desert / stoner rock влияния.

Билети на цена от 20 лв. ще могат да бъдат открити в Nosferatu Craft Beer Shop (бул. Патриарх Евтимий № 28) до няколко дни, като цената им ще се запази същата и в деня на концерта, на входа на клуб Live & Loud!

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bowie му майката 19.02.2020 10:45:25 отговори + 2 0
Добър съпорт, но в съобщението липсва датата и мястото на провеждане. Не че съм неграмотен, за да ги открия, по-долу в предна новина ги пише, но принципно е добре да ги има и тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 19.02.2020 10:00:29 отговори + 0 0
Самоирония е най-вече думичката тук...Явно пичовете не се взимат много на сериозно.
Мисля, че с Дейли Нойз преди тях, ще стане доста забавно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 18.02.2020 19:28:20 отговори + 0 0
Хм, тия "великите" още ли се натискат да идват в България?! Няма ли кой да им каже, че на концерта им ще има всичко на всичко около 20-ина човека ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хаха 18.02.2020 16:29:34 отговори + 3 0
Те нали и Меноуар се самообявиха за Kings of Metal. Ама дойдат ли свирят или на стадиони или в Армеец. А тези къде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 18.02.2020 17:01:09 + 2 0
Краварна - стадион за 15 хил. Васил Левски - стадион за 50 хил. Армеец - зала за 15 хил. Тези "Крале" - в клуб за 300 души. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".