SUPERSUCKERS с концерт в София на 12 март

15 яну 2020, 14:52 ч. 535 / 8 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

SUPERSUCKERS - самопровъзгласилите се за най-великата рокенрол група на света, с 30-годишен стаж и 12 албума, пет от които издадени от легендарния лейбъл Sub Pop. Американското трио, начело с емблематичния Eddie Spaghetti, цъфва с дата в София, част от поредното от безкрайните си турнета.

Чист, суров и безкомпромисен рокенрол! SUPERSUCKERS са записвали с музиканти като Willie Nelson и Eddie Vedder от Pearl Jam и са делили турнета с банди като Mudhoney, Social Distortion, Bad Religion, The Ramones, Motorhead, Flogging Molly, Toadies, Supagroup, the Butthole Surfers, The Reverend Horton Heat, The New York Dolls, The Dwarves, White Zombie, Nashville Pussy и Airbourne.

Информация относно билети и други подробности – предстои!

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 16.01.2020 12:55:39 отговори + 1 1
Толкова велики, че само в техния квартал ги знаят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 15.01.2020 18:25:56 отговори + 5 1
Ще разберат колко са 'велики' като продадат 20 билета и си идат по живо по здраво за вкъщи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 15.01.2020 16:17:06 отговори + 1 1
Еееее, баси самочувствието!!! Може да са "най-великата рокенрол група на света" (което разбира се АБСОЛЮТНО не е така), ама за мен са пълни анонимници (както и половината от групите, с които са делили общи турнета )... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".