Джо Байдън връчи изненадващо почетен медал на Elton John

24 сеп 2022, 18:07 ч. 611 / 7 1
пред./следв.

   Вчера, 23 септември, легендарният британски изпълнител Elton John изнесе концерт на моравата пред Белия дом във Вашингтон на специално събитие с домакин президента на САЩ Джо Байдън.

   След шоуто с около 2000 зрители, без предупреждение, на John е връчен Националният медал за милосъриде. Признанието към музиканта е по повод неговата благотворителна дейност през 90-те години на миналия век в борбата срещу СПИН.

   Elton се е развълнувал дотолкова, че се е разплакал пред американския президент, съпругата му Джил Байдън и присъстващите гости и журналисти. На церемонията е бил и съпругът на певеца Дейвид Фърниш, който е съпредседател на фондацията му. Сред публиката на събитието под надслов "A Night When Hope and History Rhyme" са били учители, медицински сестри, гей активисти, семейства на военни, защитници на правата на хората с психични увреждания и др.

 

джо байдън връчи медал на елтън джон

още за:

Elton JohnJoe Biden


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 25.09.2022 12:19:36 отговори + 8 2
Какво пък толкова, че чак се разплакал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".