На 26 септември в "От другата страна" по радио "Варна"

25 сеп 2022, 08:04 ч. 340 / 5 0
пред./следв.

   На 26 септември в "От другата страна" по радио "Варна":

   Специално интервю с Nick Holmes (BLOODBATH, PARADISE LOST); Представяне на новите сингли на DAY OF EXECUTION "Soulless" и "Erase" - гости в студиото Светослав Василев и Пламен Петков; Разговор с Константин Рашков за 20-годишнината на COPROSTASIS и новия сингъл на групата "Where The Bodies Are Buried"; Антон Аврамов за живото представяне на четвъртия албум на OBSIDIAN SEA "Pathos" (2 октомври, София).

   В предаването ще звучи музика на: NECROPHILE, MALTWORM, EXHUMED, ORTHODOXY, VRANI VOLOSA, UNINIE, MORK и др.

   Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста.


   "От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: bnr.bg/varnaplayer.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".