"Ed Force One" е поправен и IRON MAIDEN продължават турнето си с него

22 мар 2016, 05:48 ч. 593 / 1 4
пред./следв.

   Сериозните повреди, които получи боингът на IRON MAIDEN, "Ed Force One", на 12 март на летище до столицата на Чили Сантяго, са вече отстранени и самолетът се включва отново в турнето на групата от аеропорта до столицата на Бразилия нататък. 

   Два от четирите двигателя на джъмбо джета са подменени с нови. Всеки от тях тежи 5 тона и струва около 4 млн. долара. Транспортирането на двигателите до Чили, заедно с необходимото оборудване и екип за подмяната им, не е било най-лесното за изпълнение решение, но се е оказало най-бързото възможно. Боингът е нает от "Air Atlanta", като компанията е предприела необходимите действие за ремонтирането на машината. Логистиката за закарването на двигателите и техническия екип до Чили е била изключително сложна. Фронтменът на IRON MAIDEN и пилот на "Ed Force One" Bruce Dickinson благодари на "Air Atlanta" за "фантастичната" реакция. Певецът се извинява на феновете в Кордоба, Буенос Айрес, Рио де Жанейро и Бело Оризонте, че не са успели да видят самолета. Но те все пак са се насладили на концерт на "Девиците".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


newsted 22.03.2016 08:33:30 отговори + 4 0
Ще го минат по каско Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 22.03.2016 08:08:46 отговори + 7 4
Кой каквото и да говори или пише-ГОЛЕМИ,ВЕЛИКИ,НЕПОВТОРИМИ са били,са и такива ще си останат до край!
Никой и никога повече няма да успее да ни даде онази тръпка,която ни дадоха някога,само слушайки ги от архаичните стари добри касети......
Да-зная,че не трябва да употребяваме или поне трябва да избягваме думата никога,но-специално в музиката-това е изключение,защото някои от любимите ни изпълнители просто за достигнали върха и съвършенството,направили са и ние сме чули най-доброто от музиката и според мен-никога повече и от никого няма да чуем такива шедьоври!
Някои може и да не са съгласни и това си е тяхно мнение,както моето тук!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.03.2016 14:01:14 + 5 1
Жалко, че истинската музика бавно замира, а метъл групи като Мейдън са заменени от емота-позьори. Преобладаващата част от "модерния метъл" дори не бива да бъде наричана метъл. Какво е било преди, какво е сега.

От Майкъл Джаксън до Джъстин Бийбър. От Тупак до Лил Уейн (който дори не бива да бъде наричан рапър). От Beatles до One Erection. От Judas Priest до Bring Me The Horizon и други лигльовци. Великите изпълнители един по един ни напускат, заменени от бездушни роботи, живеещи за слава и пари. Да не споменавам положението при нас...

Е, поне има надежда - ДЖОРДЖАНО!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 22.03.2016 16:12:07 + 2 0
Не замира, има и сега хубава музика, но трябва да се търси между многото.
Някога също беше така, имаше и боклук, но с времето се отся и забрави. Така ще стане и със сегашните групи - ще останат няколко големи имена, другите ще отшумят.
Някога имаше по-малка конкуренция, сега ако се появят някои от т.нар. големи групи, може да останат и незабелязани.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".