EDGUY започват работа по десетия си студиен албум

1 сеп 2013, 19:09 ч. 319 / 9 3
пред./следв.
След края на турнето на AVANTASIA Tobias Sammet и барабанистът Felix Bohnke ще се върнат в студиото, за да започнат работа по десетия дългосвирещ албум на основната си група - EDGUY. Евентуално, издаването на творбата може да се очаква през април или май 2014 г. Все още не е ясно колко материал ще бъде създаден за бъдещия диск. Постепенно ще бъдат разкривани повече подробности.
EDGUY

още за:

Edguy


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


nikson 3.09.2013 10:52:26 отговори + 0 0
Ако ще е като последната излагация по добре да не го издават! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2013 11:29:08 отговори + 0 0
Предвид последното бедствие, не съм сигурен какво можем да очакваме, но добре- давайте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2013 19:44:14 отговори + 0 0
Разгеле! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".