Еднодневни билети за "Magic Circle Festival" в чест на немския футболен тим

1 юли 2008, 01:55 ч. 234 / 6 3
пред./следв.
Организаторите на немския "Magic Circle Festival" разпространиха информацията, че пускат еднодневни билети за събитието, което ще се проведе между 10 и 12 юли, в чест на успеха на немския футболен отбор на наскоро завършилото Европейско първенство. Сред участниците на фестивала в Бад Аролзен, Германия са: MANOWAR, WHITESNAKE, Alice Cooper, DEF LEPPARD, Ted Nugent, GOTTHARD, DORO, W.A.S.P., BRAZEN ABBOT и др.
   Каква е връзката между футбола, второто място на Германия на "УЕФА Евро 2008" и еднодневните билети за "Magic Circle Festival", остава загадка...

още за:

Magic Circle Festival


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fucked-Bizzar 1.07.2008 15:03:43 отговори + 0 0
С тази слаба игра на Германците и финала си е успех. Всеки си търси повод да продаде още някой билет. Почти като 2000 бройки за феновете на Down Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йенс Льохман 1.07.2008 11:16:39 отговори + 0 0
хахахаха, абсолютно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ха 1.07.2008 10:56:57 отговори + 0 0
намерили си повод да ги пуснат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".