KINGDOM COME и др. потвърждават за "Magic Circle Festival"

22 апр 2009, 08:02 ч. 253 / 6 3
пред./следв.
KINGDOM COME, DIE SKLAVEN, AGE OF EVIL и HEAT SEEKERS са последните засега изпълнители, потвърдили участие в тазгодишното издание на "Magic Circle Festival", което ще се състои между 16-и и 18 юли в Лорелай, Германия. Ето как се оформя списъкът с групите:
AGE OF EVIL
CRYSTAL VIPER
DIE SKLAVEN
DOMAIN
HEAT SEEKERS
HOLYHELL
JACK STARR'S BURNING STARR
KINGDOM COME
MANOWAR
METALFORCE
ULYTAU
VAN CANTO
   KINGDOM COME ще гостуват за първи път в България след по-малко от 20-ина дни - на 9 май в рамките на "Lovech Party Fest".

още за:

Magic Circle Festival


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bobby 22.04.2009 13:40:07 отговори + 0 0
Всъщност концерт ще има само на 18.07. Останалото ще са други мероприятия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.04.2009 10:53:29 отговори + 0 0
Ааа,тази стара банда Kingdom Come я уважавам.Но до Ловеч нямам възможност да ида Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 22.04.2009 09:30:54 отговори + 0 0
Охааа, Van Canto!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".