Elton John обяви последните дати от прощалното си турне за 2022 г.

23 юни 2021, 16:20 ч. 1256 / 5 1
пред./следв.

   След като пандемията от коронавируса отложи на два пъти оставащите дати от прощалното турне на легендата Elton John, музикантът обяви нови концерти за идната година. Те ще бъдат последни преди певецът, пианист и композитор да се оттегли от активна дейност.

   Между месец май и юни Elton John ще свири в Европа и ще посети държави като Германия, Италия, Нидерландия, Франция, Обединеното кралство и др. От 15 юли до 22 ноември 2020 г. "Rocketman" ще се сбогува с почитателите си в Америка.

   За нас ще остане споменът от шоуто в София през юни 2010-а.

 

още за:

Elton JohnCovid-19


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


funeral frog 23.06.2021 17:36:20 отговори + 2 0
Уважаеми Капитан Не Е Метъл, това метъл ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".