EMBER & DUST издават дебютен албум и изнасят концерт-промоция на 10 април

25 мар 2019, 08:03 ч. 1115 / 3 0
пред./следв.

   След дебютното си шоу, заедно с DASH THE EFFORT и 40 DAYS LATER, родната група EMBER & DUST издава първия си, едноименен албум на 10 април. Появата на диска ще бъде отбелязана с концерт-промоция на същата дата. Събитието ще се проведе в клуб "Строежа" с участието на SPECTRE OF SANITY.

   Вчера, 24 март, EMBER & DUST пуснаха първия си сингъл - "Drown in Sins". Видеото към песента, което може да гледате онлайн по-долу, "разказва историята на човек, сблъскващ се с тъмната си страна, която се пробужда от миналото". Клипът е заснет от снимачния екип "One More Frame".

   Характерен за EMBER & DUST е мелодичният звук, "съчетан с елементи от електронна и филмова музика". Групата "черпи вдъхновение от много различни жанрове освен рок и метъл".

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".