EMPEROR нямат намерение да правят повече реюниън концерти

5 окт 2014, 19:32 ч. 390 / 5 4
пред./следв.

   Легендарните норвежки блекметъли EMPEROR се събраха в началото на лятото за няколко концерта за първи път от 2007 г. насам. Ние ви дадохме възможност да гледате с високо качество целия сет на групата от френския фестивал "Hellfest", провел се в средата на юли.

   В скорошно интервю лидерът на бандата Ihsahn (с истинско име Vegard Sverre Tveitan) заяви, че EMPEROR нямат намерение да правят повече реюниън концерти. Колкото до самия музикант - той не би искал да прави непрекъснато едно и също, като възобнови групата и записва нови албуми с нея.

 

ihsahn-emperor

още за:

Emperor


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Син език 6.10.2014 14:30:34 отговори + 1 0
Emperor - велики ! Според мен е много вероятно , че ще се съберат отново . Никога не казвай никога... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EntombeD 5.10.2014 22:37:01 отговори + 0 0
радвам се, че ги видях, но щеше да е по- добре да бяха с Trym Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bullshit 5.10.2014 21:58:13 отговори + 2 2
Да, те така говореха преди много години също. Няма, няма, а има-няма след няколко години пак ще се съберат да празнуват я някой юбилей, я някой ще им предложи добри пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Just a fan. 5.10.2014 20:19:23 отговори + 3 0
Кофти...много исках да ги гледам.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".