ENSIFERUM ще записват нов албум през есента

10 юли 2014, 02:29 ч. 370 / 5 0
пред./следв.

   Финландските фолкметъли ENSIFERUM ще започнат записите за шестия си студиен албум през есента. Това ще бъде първото издание на групата от лейбъла "Metal Blade Records". Музикантите планират да запишат творбата през септември и октомври с продуцента Anssi Kippo в "Astia Studio" във Финландия. Евентуалната дата на издаване ще бъде в началото на 2015 г.

   Басистът Sami Hinkka коментира звученето на предстоящия албум: "Ще бъде бърз, яростен, епичен и пълен с изненади, но разбира се, ще включва класически елементи от музиката на ENSIFERUM."

   ENSIFERUM имат едно гостуване в България, през април 2011 г., като съпорт на CHILDREN OF BODOM.


ensiferum

още за:

Ensiferum


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".