Бразилци обвиняват Mick Jagger за рекордната загуба от Германия

10 юли 2014, 09:44 ч. 463 / 6 10
пред./следв.

   На 8 юли националният отбор по футбол на Бразилия претърпя най-срамната и голяма загуба в историята си на полуфинала на Световното първенство, на което страната е домакин. Германия победи "Кариоките" с рекордното 7:1, като още в 30-ата минута от срещата водеше вече с 5:0. Поражението е сравнимо с национална трагедия за Бразилия и отзвукът от него вероятно няма да стихне скоро.

   Тв-станция в Бразилия е успяла да открие каръка, който е причинил позорната загуба. Това е не друг, а вокалистът на THE ROLLING STONES Mick Jagger. От Световното първенство през 2010 г. досега той е изразявал публично подкрепа за даден отбор шест поредни пъти и, без изключение, тези отбори са губели срещите си. Преди мачовете на Бразилия с Чили и Колумбия, бразилски фенове са носели маски с лика на Jagger, обличайки се с цветовете на противниците на родината си. А каръшката серия на музиканта изглежда така:

   През 2010 г. в Южна Африка Mick Jagger присъства на стадиона на загубата на родната му Англия от Германия с 1:4; След това придружава Бил Клинтън на мача на САЩ с Гана, който американците губят с 1:2; на четвъртфинала Бразилия - Холандия е с тениска на "Селесао" и бразилците губят с 1:2; На настоящото Световно Jagger пожела късмет в "Туитър" на Англия преди срещата с Италия и островитяните загубиха с 1:2; На концерт на ROLLING STONES в Лисабон, певецът каза от сцената, че Португалия ще спечели турнира, а отборът така и не мина предварителните кръгове; По-късно в Рим Jagger предрече, че италианците ще спечелят жизненоважния за тях мач с Уругвай, който те загубиха и също не достигнаха до елиминационните кръгове; И накрая - на трагичния полуфинал, макар музикантът да е бил облечен неутрално, той е бил придружен от 15-годишния си син Лукас, чиято майка е бразилският модел Luciana Giminez. На тази среща бразилски фенове също са носели маски на Jagger, облечени с екипи на Германия, но явно реалното присъствие не певеца се е оказало по-силно :-)

 

mick-jagger



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пахаха 10.07.2014 18:32:05 отговори + 0 0
Evil genius Mick Jagger. Надявам се на финала да е за Aржентина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Павлина 10.07.2014 15:59:28 отговори + 0 0
абсолютно съм съгласна с Петраки... само катеричката Беатрис може да им помогне на тези "футболисти" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петраки 10.07.2014 15:29:35 отговори + 0 0
Това е черна копанарска магия. Само катерицата Беатрис може да помегне! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 10.07.2014 14:02:03 отговори + 0 0
Няма го Роналдо вечеее, няма гоооо.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 10.07.2014 13:36:29 отговори + 0 0
На крива ракета космоса и е виновен!На некадърните бразилци сега всичко ще им се вижда като прокоба, вместо да се вгледат във незаслужено високото си самочуствие и безумно слаба игра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


vlady 10.07.2014 11:13:45 отговори + 0 0
Да се обърнат към архиепископ Датев Карибян наместник на епархия Бразилия на Арменска Апостолическа Църква. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

незнам 10.07.2014 10:49:20 отговори + 0 0
Може би щото врачката на Берлускони не е вокал на Ролинг Стоунс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

несъгласен 10.07.2014 10:43:56 отговори + 0 0
а за врачката на берлускони защо забравяте. тя нито един път няма вярна прогноза. сега чакам прогнозата и за финала и да заложа на другия отбор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аха 10.07.2014 09:59:21 отговори + 0 0
Много от настоящите им играчи се грижат повече за "прическите", бижутата и татуировките си отколкото за играта си. Бразилия е тръгнала по пътя на България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 10.07.2014 09:52:46 отговори + 0 0
Не,бездарните им играчи са виновни.От 20 години гледам футбол,такова слабо поколение като сегашното няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".