ENTER SHIKARI с нов концерт в София на 16 ноември

30 юни 2023, 12:07 ч. 625 / 14 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Honeycomb Live Bulgaria и Wrong Fest представят Enter Shikari.

Една от най-важните и енергични британски банди се завръща в България! ENTER SHIKARI ще свирят на живо, в столичния клуб Mixtape 5, на 16 ноември.

Билетите са в продажба от днес (30.06.2023), в мрежата на Epaygo.

От създаването си през 2003 г. в родния им град Сейнт Олбанс, Обединеното кралство, Enter Shikari са издали досега седем дългосвирещи студийни албума; Take To The Skies (2007), Common Dreads (2009), A Flash Flood Of Color (2012), The Mindsweep (2015), The Spark (2017). Nothing Is True And Everything Is Possible (2020) и последният, A Kiss For The Whole World, който беше пуснат на 21 април 2023 г.

Enter Shikari са носители на множество награди и оглавяват много анкети на читатели на списания, които посочват групата като „Най-добра група на живо“. Enter Shikari печелят и множество статуетки за „Най-добър изпълнител в Обединеното кралство“ и „Най-добър албум“ на Kerrang!, Rock Sound, наградите за тежка музика и NME. През лятото на 2020 г. групата обяви партньорство/спонсорство за фланелки с местния футболен отбор St. Albans City FC.
Фронтменът/автор на песни/продуцент Ру Рейнолдс публикува четири книги с Faber Music, като най-новата (и най-амбициозната) е „Трактат за възможностите“ през лятото на 2021 г.

Enter Shikari са свирили някъде около 3000 концерта на живо по целия свят, включително три водещи турнета на големи арени в Обединеното кралство, били са съпорт на арени в Обединеното кралство / Европа с The Prodigy, Linkin Park и 30 Seconds To Mars.

Последното „правилно“ турне на групата в Обединеното кралство (декември 2021 г.) беше напълно разпродадено, включително четвъртото хедлайн шоу на групата в лондонския Alexandra Palace с капацитет от 10 000 души.

На 21 април 2023 г. Enter Shikari издадоха седмия си студиен албум, „A Kiss for The Whole World“.

Цената на първите 80 билета е 40 лв, като след това ще се покачи на 50 лв и 60 лв.

 

enter shikari



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".