ENTHRALLMENT започват записите за новия си албум

11 юни 2008, 08:35 ч. 190 / 8 2
пред./следв.
От 12 юни ENTHRALLMENT започват записите на нов дългосвирещ албум - "Immerse into Bloody Bliss". Групата е наела студио "Basement" до края на месец август. Мастерингът на песните ще бъде поверен на Peter Neuber от немското студио "Mega Wimp Sound" (SODOM, LIVIDITY, PRIMORDIAL, SEPTIC FLESH). След завършването на записите групата ще заснеме и нов видеоклип. Албумът се очаква да излезе на пазара в края на 2008 г. от "Metal Age Productions", a дистрибуцията за цял свят ще бъде поета от един от най-големите разпространители, базирани в Европа - "Twilight Vertrieb".

още за:

Enthrallment


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vexo-Necrosexo 11.06.2008 14:51:06 отговори + 0 0
Евала! После и едно турне да ударят и ше е супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 11.06.2008 09:33:24 отговори + 0 0
ще се смачкаме на албумчето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".