ENTHRONEMENT ще подгреят SERENITY в София

19 сеп 2016, 15:02 ч. 893 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Група ENTHRONEMENT е от Пловдив, България. Идеята за създаването на групата възниква през пролетта на 2013 г. от Кирил Харизанов-китари(Dark Spirit), Александър Александров-бас(ex-Dark Spirit) и Тони "Сатаната" Арнаудов-ударни (ex-Ivory Twilight, ex- Рицари на Огъня) с идеята да се свири нещо по-различно от това, което са свирили или свирят с основните си или предишни банди, като се наблегне на използването на елементи от скандинавския фолк - и като музика, и като текстове, и като визия. Към групата се присъединява Момчил Николов-китари(Hell No!), а вокалите са поверени на Теодора Петрова (ex-Ivory Twilight). Заради нуждата от клавири и мъжки вокали се включва Стоян Пенсов, работил в различни музикални проекти. От началото на 2014 г. на мястото на Момчил Николов в групата идва Георги Кушев-китари(Krossfire), а от средата на 2016-та към групата се присъединява и Ники Матов-китари.
Групата работи и свири по концерти основно авторските си композиции, като всички са по музика на Кирил Харизанов, и една е по музика на Момчил Николов. Текстовете са на Теодора Петрова, Кирил Харизанов и Стоян Пенсов. Аранжиментите са на Enthronement.

Актуален състав на Enthronement:
- Теодора Петрова - вокали
- Кирил Харизанов - китари
- Георги Кушев - китари
- Стоян Пенсов - клавири, вокали
- Александър Александров - бас китара
- Тони Арнаудов - ударни
- Ники Матов – китари

Концертът на Serenity и Enthronement ще се състои на 13-ти октомври в клуб Live & Loud в София, ул. Позитано №8. 100 броя билети са в продажба в мрежата на ETickets Mall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 18 лв. След това цената ще се вдигне, а в деня на събитието(ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".