Fabio Lione създава групата ETERNAL IDOL

19 сеп 2016, 15:23 ч. 777 / 2 0
пред./следв.

   Вокалистът на RHAPSODY OF FIRE и ANGRA Fabio Lione създава нова банда, наречена ETERNAL IDOL. Съставът на групата се допълва от опитния италиански китарист Nick Savio (екс-HOLLOW HAZE), певицата Giorgia Colleluori, барабанистът Camillo Colleluori (и двамата от HOLLOW HAZE) и басистът Andrea Buratto (SECRET SPHERE, HELL IN THE CLUB). ETERNAL IDOL вече са подписали с "Frontiers Music" за издаването на дебютния си албум "The Unrevealed Secret", който ще се появи на 2 декември. Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката:

01. Evil Tears
02. Another Night Comes
03. Awake in Orion
04. Is The Answer Far From God?
05. Blinded
06. Sad Words Unvailed
07. Desidia
08. Hall Of Sins
09. Feels Like I'm Dying
10. A Song In The Wind
11. Stormy Days
12. Beyond

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".