EP-то на David Bowie "No Plan" излиза на физически носител

9 фев 2017, 14:01 ч. 313 / 2 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След премиерата на дигиталната версия, ЕР албумът „No Plan“, който включва трите песни, реализирани по време на последната звукозаписна сесия на David Bowie за неговия 28-ми и финален студиен проект “Black Star”, ще бъде издаден и на физически носител. „No Plan“ ще излезе на CD и няколко различни версии на винил, включително и колекционерско винил издание, произведено на бял винил с ексклузивен литографски отпечатък в ограничен тираж.

На 10/01 излезе дигиталната версия на ЕР албума No Plan включваща песните “No Plan”, “Killing A Little Time” и “When I Met You” заедно с едноименните сингли от албумите – „Blackstar“ и “Lazarus”. Дигиталният ЕР албум No Plan достигна #1 място в iTunes класациите на 11 държави включително Великобритания, Холандия, Дания, Ирландия, Норвегия, Финландия и Швеция, и влезе в Топ 20 на повече от 30 страни по света.

Една минута преди полунощ на 7-ми срещу 8-ми януари, 2017г., денят, в който светът щеше да отбележи 70-годишния юбилей от рождението на Дейвид Бауи, тишината беше нарушена от премиерата на завладяващото видео към песента “No Plan" (http://smarturl.it/noplanvideo). Видеото е режисирано от Том Хингстън, работил заедно с Бауи върху визуалната интерпретация на оригиналната версия на “Sue (Or In A Season Of Crime)" от проекта „Nothing Has Changed“.

За 12-те месеца от премиерата на последния студиен проект на музикалната легенда “Black Star”, албумът се превърна в един от най-успешните албуми в цялата кариера на Дейвид Бауи. „Blackstar” оглави класациите за продажби на албуми в 20 държави като се превърна и в първия номер едно албум на Бауи в САЩ “Black Star” албумът приключи 2016-та година с пет номинации за „Грами“ - „Най-добро рок изпълнение“, „Най-добра рок песен“, „Най-добър алтернативен музикален албум“ и др. ; две номинации за Британските музикални награди в категориите „Най-добър британски изпълнител“ и „Най-добър британски албум на годината“. Световни медии като BBC, Entertainment Weekly, The New York Times, NPR, Rolling Stone, AV Club, Flavorwire, The Los Angeles Times, MOJO, Newsweek, Now, Paste, Q, The Wire, Uncut и други, поставиха албума на челно място в годишните си класации.

 

още за:

David Bowie


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".