Angus Young посрещна изненадващо GUNS N' ROSES на летището в Сидни

9 фев 2017, 14:20 ч. 1583 / 1 2
пред./следв.

   В момента GUNS N' ROSES приключват последната част от реюниън турнето си "Not In This Lifetime" в Австралия. Остават само няколко концерта, два от които ще се проведат в Сидни - на 10 и 11 февруари. Axl Rose, Slash и компания вече са кацнали в Сидни, за да се подготвят за събитията. 

   Изненадващо, преди да слязат от самолета, на музикантите е казано, че местните власти искат да извършат последна проверка по сигурността. Тогава при тях е влязъл китаристът на AC/DC Angus Young със светлоотразителна жилетка и лично ги е приветствал за пристигането им в родния град на австралийските легенди.

   Връзката между GUNS N' ROSES и AC/DC е доста силна - след като вокалистът на австралийците Brian Johnson се оттегли от групата поради опасност да загуби слуха си, именно фронтменът на американците Axl Rose бе привлечен за негов заместник за редица дати в Европа и САЩ. Предполага се, че утре Angus може да излезе като гост на сцената с GUNS N' ROSES - нещо, което вече се случи през миналата година на фестивала "Coachella".

 

ac/dc



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хейти 9.02.2017 14:41:56 отговори + 10 13
Просалзих са..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 10.02.2017 20:08:43 + 6 1
Понеже нас живо ни интересува душевното ти състояние... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".