EP-то на PAINOUT излиза на 23 ноември, групата го представя с турне в страната

16 ное 2018, 09:13 ч. 463 / 7 0
пред./следв.

   Варненската прогресив/алтърнатив група PAINOUT ще издаде новото си EP "Something More to Say" на 23 ноември. Мини-дискът ще бъде представен с концерт във Варна, в "Rubik Art Center" съвместно с групите L.S.D.D. и DEVIOUZ. На събитието освен много музика и някои изненади, ще може да се гледа на голям екран и първото официално видео на PAINOUT  "Stone Skipper's Diary".

   EP-то "Something More to Say" ще излезе на физически носител (матричен диск, който ще може да се купи на концертите на групата), но ще бъде налично и във всички популярни музикални дигитални платформи като "iTunes", "GooglePlay", "Amazon Music" и т.н.

   PAINOUT планират поредица от концерти, на които изданието ще бъде представено, като към списъка ще бъдат добавени и още дати. За момента обявените спирки от обиколката са:

23.11.2018 - Варна, "Rubik Art Center" (с L.S.D.D. и DEVIOUZ)
30.11.2018 - Русе, "Karaoke Star"
01.12.2018 - Добрич, "The Maze"
18.01.2019 - Варна, "Talisman Rock Stage"
26.01.2019 - Стара Загора, "Клубъ"

 

още за:

Painout


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".