EPICA и Dino Cazares изпълниха заедно класика на FEAR FACTORY

29 сеп 2007, 09:44 ч. 314 / 9 5
пред./следв.
На 25 септември, на концерт на EPICA в Калифорния, на сцената се е качил китаристът Dino Cazares (DIVINE HERESY, екс-FEAR FACTORY) с когото холандците, чиято вокалистка Simone Simons е на корицата на новия брой на 'Про-Рок', са изпълнили класиката на FEAR FACTORY "Replica". Пред Blabbermouth.net Dino Cazares е споделил, че за него е чест да бъде на сцена с EPICA и се надява да повторят случилото се на този концерт. Заснето от фен видео на изпълнението на EPICA и Dino Cazares може да видите тук.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sorgenskammer 1.10.2007 11:12:21 отговори + 0 0
Това е ужасно.Даже не успях да го видя до края...няма да рискувам слуха си все пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.10.2007 10:13:52 отговори + 0 0
Смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях!!! И излагация за дебелака! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonimen 30.09.2007 10:54:34 отговори + 0 0
Dino да не се занимава с такива изтряскани банди,че само се излага,само като им чуеш името и ти става ясно..Epica! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 29.09.2007 23:12:21 отговори + 0 0
Ужас,само като чух две изречения,изпети от тази,и го спрях...omfg... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.09.2007 20:22:46 отговори + 0 0
Не че Burton C Bell e от най добрите вокалисти на живо ... обаче тая женица савсем не става да пее FF ... с две думи - кофти Гавар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".