Известен е сетлистът от вчерашния концерт на Glenn Hughes в София

29 сеп 2007, 09:17 ч. 426 / 10 12
пред./следв.
При третото си гостуване в рамките на тази година у нас, както бе предварително обявено, легендарният вокалист Glenn Hughes е изпълнил парчета единствено от периода си с DEEP PURPLE. На безплатното шоу на 28 септември пред НДК по случай 15-ия рожден ден на в-к "Стандарт" (на което участваха и СИГНАЛ) с поддържаща група Б.Т.Р. мистър Hughes е изпял:
01. Stormbringer
02. Might Just Take Your Life
03. Sail Away
04. Mistreated
05. You Fool No One
06. Getting Tighter
07. You Keep On Moving / This Time Around
08. Burn

още за:

Glenn HughesБ.т.р.


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vancheto_flower 1.10.2007 09:41:52 отговори + 0 0
Глен Хюз е невероятен човек и музикант! Едва ли има такива фенове на рока, които да не го обичат! Той е просто уникален ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lord Death 1.10.2007 09:41:34 отговори + 0 0
Бати смеха!! Абе хора, преди години кълняхме скапаната си държава, че почти никой не идва и както почне някой да зачестява д участията си, вече ни "писва"! Това белег на вечно нещастните!!! По цял свят е нормално известните групи да минават почти всяка година за концерт, а някой път по 2 и 3 пъти и всички фенове се кефят. Само комплексарите от БГ-стан не им утърва!
БТР имат прилична ритъм секция / особено за БГрок сцената/, но китаристите с тея умрели педалски ефекти са жив зян.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 30.09.2007 15:56:41 отговори + 0 0
Гледала съм Glenn вече 4 пъти и не ми е писнал нито на йота-била съм и на безплатни концерти, и на такива с билети, и ако ще да обяви концерт в Каварна с 30 лева билет, пак ще отида. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лора 30.09.2007 14:53:54 отговори + 0 0
Изобщо не омръзва с изявите си The Voice of Rocka-a!!! Напротив и най-яркото доказателство беше концерта му в петък вечер! Толкова хора имаше!!! Е да, ще кажете - безплатен, как няма да дойдат?!?!
Е да де, ама снощи минах през НДК и имаше пак безплатен, на някви тъпи чалгарки...божкеее, колко малко хора имаше, но силно заблудени хорица ....ама я стига за тях!
Аз гледах за първи път Glenn Hughes в България (не че съм го гледала в друга държава!) и очакванията ми бяха оправдани! Дори повече, защото без да знам предварително сетлиста, предполагах кои песни ще изпее, но имаше и такива които не съм очаквала, а са едни от любмите ми и те прозвучаха! Sail Away например. Уникално парче, невероятно!
А той...и той е такъв - уникален, изключителен, много изтънчен (абе англичанин, кво повече да кажеш?, фин ЧОВЕК!!!! Освен велик МУЗИКАНТ и ЧОВЕК!!!
Нямам спомен от досега гостувалите тук големи музиканти, някой да изрече следните думи, казвайки колко ни обича (по памет...): I love You, because God loves Me to love You!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И аз го обичам! Има защо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мъхчето 29.09.2007 22:04:05 отговори + 0 0
бляк Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


blackers 29.09.2007 21:53:20 отговори + 0 0
Наистина китаристите не се справиха добре.Импровизациите им бяха смешни.Да ме бяха пуснали мене по добре щех да се справия .Глен беше върха. Никога не съм се кефил така както вчера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 29.09.2007 18:58:41 отговори + 0 0
Вчера беше прекрасно, за жалост успях да стигна за последните 4 песни защото бях на работа. иначе бях на концерта му миналата година в Каварна и беше страхотно удоволствие.... Абеее какво да ви говоря вие си знаете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deo 29.09.2007 14:49:51 отговори + 0 0
най-якото което са родили Сигнал е Лора Караджова! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 29.09.2007 13:10:12 отговори + 0 0
Браво на в.Стандарт,че ни направиха този подарък!За мен това е една мечта по-малко-да си на 3 метра от една легенда съвсем безплатно.Единствено се ядосах с простотийте на ЕкоБулпак,които и така и не разбраха,че рок концерт не е мястото за такива простотий... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.09.2007 12:50:51 отговори + 0 0
БТР винаги са били една от най-смешните банди и за пореден път го доказаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MORTY 29.09.2007 12:41:25 отговори + 0 0
Глен е супер, макар че взе да омръзва с изявите си в България,а за останалите без коментар-гола вода и кал в ушите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ken hensley 29.09.2007 09:45:04 отговори + 0 0
няма6е такова 6оу като сно6ти;глен е уникален певец и 4овек;за пореден път доказа 4е е единствения от старата генерация който е запазил гласа си невредим;излагацията дойде оба4е от страна на бтр и сигнал;на пържите дори глен им се смя от сърце, а вторите зву4аха като бенда на мими иванова(разбираите естраден саунд) и се изложиха с кавъра на knockin' on a heaven's door във варианта на гънс, а дори владо не успя да измие срама с вокалите си;относно бтр- о4акванията ми се сбъднаха; много слаб кир4о, много слаб илиян и уникален слав4о;имам 4увството 4е единствено той и ванката стават за музиканти(самия глен го показа като искренно се радва6е на слав4о);а наско- бил булгарския дикинсън и кво ли не, а сно6ти рева като изнасилена еврейка;най-голямата простотия оба4е бяха солата на илиян и киро;първият така и не разбра кво иска да изсвири, а втория силно се заигра с блекмор(СРААААААААААААААААААААААААМ) и то не с кое да е, а с still i'm sad(rainbow 75) i black night(purple 70) но проблема бе6е 4е никой не успя да се отпъсне или да импровизира, а глен доказа 4е е самата импровизация;
LADIES AND GENTLEMAN- THE VOICE OF ROCK, GLENN HUGHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".