EPICA с ново лирик-видео

22 май 2014, 17:04 ч. 303 / 6 2
пред./следв.

   Холандските симфометъли EPICA издадоха новия си студиен албум, "The Quantum Enigma", в началото на месеца. По-долу може да гледате онлайн официалното лирик-видео към една от песните в него. Заглавието на парчето е "Unchain Utopia".

epica -  The Quantum Enigma

още за:

Epica


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


your name here 22.05.2014 19:40:04 отговори + 0 0
"Новият им албум ми звучи познато, сякаш съм го слушал. Който не познава цялото им творчество ще го хареса много, защото има много и музика, и метъл, и невероятни композиции! Но който е слушал всичките им албуми малко ще е разочарован.." нека не слагаме всички под общ знаменател Запознат съм с цялото им творчество, наистина за изминалите 10 години са създали страхотни творби, но изобщо не смятам, че новият албум им отстъпва по нещо. На мен лично този албум е един от любимите ми на групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

val 22.05.2014 18:34:54 отговори + 0 0
Новият им албум ми звучи познато, сякаш съм го слушал. Който не познава цялото им творчество ще го хареса много, защото има много и музика, и метъл, и невероятни композиции! Но който е слушал всичките им албуми малко ще е разочарован, те имат такива шедьоври, толкова уникални творби, че трудно ще ги надскочат. В новия албум ВСИЧКО Е ХУБАВО, има и няколко уникални пиеси, има страхотни моменти, но общото впечатление (особено в началото) е за нещо вече слушано. А може би това е нормално, знам ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".