"Equinox by Stigma Events" с няколко банди в София на 9 юли

3 юли 2022, 17:11 ч. 1995 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Equinox-ът е най-дългият ден в годишния цикъл, бележещ началото на края.
Посрещаме лятото, изпращаме пролетта и се готвим за септемврийското пладне с няколко брутални банди в любимия за тежки размазвации Mixtape 5!

Изпълнителите в събитието са разнообразни като жанр и субкултурни влияния. Идеята на Stigma Events за това събитие беше да съберем на едно място различни сцени и да създадем неповторим cross-over за любителите на ъндърграунд музиката.

В евента се включват трап и синтуейв дуото My Fury, известният с тежките си лирики и дистортнати басове Icaki, техничните мелодет машини от Imbecile и повелителите на груув-а Lost Suicidal Drunks. Събитието ще се състои на 09.07 (събота) в B-зала на клуб Mixtape 5.

Вход: 15 лв.
Вратите отварят: 20:00
Начало: 21:00.

 

equinox

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".