ERIDAN представят дебюта си в София с концерт на 15 януари

13 яну 2014, 12:49 ч. 368 / 6 8
пред./следв.
ERIDAN ще направят концерт-промоция на дебютния си албум "Пътят към Прозрението" на 15 януари в клуб "Rock It". Началото на събитието ще бъде в 21:00 ч., входът ще струва 7 лв. Шоуто е последна спирка от националното турне на бандата, с което тя представи "Пътят към Прозрението" през декември 2013-а в цялата страна.

още за:

Eridan


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


deep 15.01.2014 14:01:03 отговори + 0 0
@Атеист...
Много е лесно да мразиш и критикуваш скрит зад някакъв IP address, тогава всеки е ВЕЛИК и създава нов стил в музиката... ама повечето като застанат зад микрофона или вземат китарата на врата и става страшно... Е, за радост Еридан не са такава банда И имат смелостта да напишат текстове,с които задават въпроси. Това е предизвикателство и се иска кураж, за да приемеш разобличение... на теб очевидно ти липсва...

До като пишех този пост, слушах и интервюто на групата по ZRock, жалко, че Иво и Димо се дистанцират от посланието си... Явно масовото мнение на такива като Атеист им влияе и "губят почва"... а може би те самите не са го достигнали... но поне зададоха въпрос!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Атеист 15.01.2014 12:51:42 отговори + 1 0
А може би на така наречените "хейтъри" просто им се гади от лицемери и лесно манипулативни същества, които не могат да мислят с главите си и да носят отговорност за действията си, та трябва все някой друг да ги наставлява и спасява.

Да ви се не надява човек колко пък просветени и набожни станахте изведнъж всички ;-)

Аз пък смятам, че от тези 35, харесали новината, 15 са приятели на музикантите, а другите 20 изобщо не са чули за какво се пее.
Смешници.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deep 15.01.2014 10:58:41 отговори + 0 0
Успех Eридан, забийте здраво в Rock it!

Чудя се, защо има 16 хейтъра... всъщност то комплексарите са навсякъде по света особено са населили България.
Текстовете са идеални като тематика, крайно време е да се осъзнаем какви сме всъщност Християни или езичници.
Искрено съжалявам някоя личност щом назовава Библията - глупост. What a SHAME!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 14.01.2014 07:04:50 отговори + 0 0
майка ти е баба Гуси , атеисте . Текстовете са много добри , само дето няма нещо за Один . Майтапа на страна - албума е наистина много здрав.В скоро време в България не беше правен такъв албум - Напред само момчета и няма да слушате простаците тука дето само си чешат езиците , защото за друго не стават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Атеист 14.01.2014 06:40:22 отговори + 1 0
Добре свирят момчетата, но да не бяха тия библейски глупости, дето ги пеят... Налудничави са тия текстове, пресилени и смехотворни като съдържание, а и дървени и некадърни като чист текст.
Бих уважил идеята, ако поне беше изпипана както трябва, а то - все едно някоя "баба Гуси" е писала текстовете по време на временна загуба на паметта от еротична асфикция...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хк 13.01.2014 18:29:00 отговори + 0 0
боже опази Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пантера-терор 13.01.2014 14:24:12 отговори + 0 0
Страхотен албум ! Сега бандата е наистина истинска / няма боклуци / ! Очакваме втория албум 2014 ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)))) 13.01.2014 12:56:25 отговори + 0 0
Много са яки! Време им беше и за албум и да го представят в София )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".