ERIDAN с нов албум и концерти с Robin McAuley, Ronnie Romero и Johnny Gioeli през лятото

14 май 2024, 18:19 ч. 1090 / 110 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ERIDAN с нов албум и интересно концертно лято

ERIDAN представиха официално първите два сингъла от четвъртия си студиен албум, който носи заглавието “Завръщане към миналото” и е изцяло на български език.

В ефира на Z-Rock прозвучаха за първи път “Горещи длани” и баладата “Детска любов”. Автор на музиката и текста и на двете песни, както и на целия албум, е басистът на групата, Иво Икономов, а аранжиментът е на цялата банда.

В албума участват:
Тони Иванов - вокал
Димо Тодоров - соло китара
Иво Икономов - бас китара
Джовани Дундаков - клавишни
Стоян Петров - барабани
Нелиан Николов - женски вокал в баладата “Детска любов”

На официалната страница на бандата ще бъде споделена информация за дата и място на премиерата на албума в София, като музикантите обмислят и клубно турне в следващите месеци.

През лятото ERIDAN ще се качат отново на сцената със световните артисти, с които работят от години. Robin McAuley пристига в България за два големи концерта с групата - посрещането на първото юлско утро на Камен бряг и рок фестивалът в Банско на 20 юли. С Ronnie Romero ще бъдат на 5 септември в рамките на “Beerфестът” в Стара Загора. Групата очаква и Johnny Gioeli, с който ще се качат на сцената на “Green rock fest” на 8 септември, в Русе.

 

eridan 2024 - завръщане към миналото



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 17.05.2024 10:07:55 отговори + 1 0
Това Тони от Pantommind ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Живко 17.05.2024 09:14:47 отговори + 1 0
Откакто Тони Айвън се присъедини, групата възкръсна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior club 15.05.2024 18:58:59 отговори + 2 3
Здрава банда, чух ги преди няколко години и ми направиха страхотно впечатление, със звук, стил и присъствието! Успех пичове, явно много ви завиждат, след такава новина, виждам че някой даже е сложил и палец надолу, и пак казвам че и това е показателно че сте много здрави. Успех ви желая и само нагоре и напред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aporiser 14.05.2024 20:16:13 отговори + 5 3
Много яка банда.Аз съм им фен от години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".