Славин Славчев издава албум с ERIDAN - "Време разделно"

19 май 2016, 14:50 ч. 2334 / 4 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Броени седмици преди премиерата наследващия му солов сингъл, продуциран от Вирджиния Рекърдс, Славин Славчев изненадва с още един проект. Изпълнителят записа вокалите за новия хард-рок албум на група ЕРИДАН - „Време разделно". Проектът включва осем авторски парчета и един инструментал, които ще бъдат представени пред публика на 25 май в столичния клуб „Rock It" (ул. „Георги Бенковски" 14) от 20:00 часа. Песните в албума са написани от Иво Икономов и Димо Тодоров. Албумът, продуциран от ЕРИДАН, е записан и мастериран в студио "M&D".

„Време разделно" се издава и разпространява от Вирджиния Рекърдс на физически носител (CD) и в дигитална версия във всички легални платформи (iTunes, Spotify, GooglePlay) едновременно за даунлоуд и стрийминг. Албумът е наличен за предварителни поръчки на CD в най-големия музикален онлайн магазин www.musicmall.bg.

„Вярваме, че няма нищо случайно. На финала на X Factor Славин изпълни песен на легендарните Rainbow със самия Joe Lynn Turner, който пък ни избра за група, с която да концертира в България. Още в процеса на работа усещахме, че е време да експериментираме с нов вокал, за да постигнем възможно най-добрия звук в новия ни албум. Нито за миг не сме се колебали, че именно впечатляващият глас и прекрасното сценично присъствие на Славин са това, което ни е нужно. Смея да твърдя, че експериментът е повече от успешен!", споделя китаристът и един от създателите на ЕРИДАН, Димо Тодоров.

Феновете реагираха бурно още при появата на първия тийзър за албума с част от песента „Обречен" в официалната Фейсбук страница на Славин. Краткото видео беше гледано над 20 хиляди пъти за 2 дни и предизвика вълна от положителни коментари.

Именно благодарение на подкрепата на публиката, Славин е номиниран в категорията „БГ Дебют" на предстоящите Годишните музикални награди на БГ Радио. Признание за постигнатите успехи през 2015 г. той получава и с наградата „Най-добър нов изпълнител" и номинацията си за „Най-добър изпълнител от България" от международните награди DAF BAMA Music Awards, които ще бъдат връчени на артисти от Средиземноморието, Централна Азия, Средния Изток и Източна Европа, в Хамбург, Германия, на 27 август.

ЕРИДАН са:

Димо Тодоров – китара
Иво Икономов - бас китара, вокали
Стоян Петров – ударни

"Време разделно" – съдържание:

Време разделно 03:53 мин.
Обречен 04:19 мин.
Свят без огън 03:50 мин.
Странен филм 04:04 мин.
Завръщане 03:58 мин.
Леден сблъсък 03:14 мин.
Страст 03:23 мин.
Измислена душа 05:36 мин.
Битката 04:46 мин.

 



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Natural Born Hippie 28.05.2016 09:11:27 отговори + 0 2
Горкият Славин, Вирджиния се чудят къде да го пласират. С Еридан съвсем ще залезе, една средностатистическа група с липса на талант и свежи идеи.

Славин плюс соц. рок
"Още в процеса на работа усещахме, че е време да експериментираме с нов вокал, за да постигнем възможно най-добрия звук в новия ни албум. "

Муйте си как ви звучат китарите


ТцЪ, цЪ, ЦЪ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Natural Born Hippie 28.05.2016 09:14:47 + 0 2
"Още в процеса на работа усещахме, че е време да експериментираме с нов вокал, за да постигнем възможно най-добрия звук в новия ни албум. "

Чуйте си как ви звучат китарите, пък тогава оправяйте звукЪт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 20.05.2016 10:00:51 отговори + 2 3
Супер е Славин! Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 19.05.2016 17:13:46 отговори + 7 2
А защо не ни предложихте нещо от творбата,за да видим за какво точно става дума?..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.05.2016 18:29:47 + 6 4
Добре е. Това е музиката за Славин. Има потенциал. И да си пусне косата дълга,както беше. Успех ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лелеее! 19.05.2016 16:16:10 отговори + 8 7
Това вече е друго нещо. Промяна за добро! Най-после истински певец в бандата. Сега ще им потръгне и им го желая най-искрено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 19.05.2016 21:29:21 + 5 9
Всъщност, Еридан са имали певци, в сравнение с които този писклив скокльо Славин е една храчка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бате Лазо 19.05.2016 23:20:56 + 8 3
Баце, вокалистите като Славин се броят на на пръстите на двете ръце на човек за целия свят! Що пишеш глупости?!?!? Момчето е голям талант, редно е да го подкрепим! Всичко останало са простотии дето го пишеш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 20.05.2016 01:28:28 + 7 3
Павлин Манев, досегашният певец на Еридан, е убийствен глас, между другото. Жалко, че е религиозен фанатик и това дава отражение в текстовете му...

Както и да е, на мен Славин ми харесва как пее, доколкото съм го слушал, а и при всички положения ще е по-добре да захване такава музика, отколкото гнусно захаросаното извинение за поп кретенизъм, което са му натресли...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 20.05.2016 14:40:21 + 4 2
Да, Павлин го биваше, но прекаляваше с разни религиозни истории, което не беше особено приятно.
Славин пее хубаво, не знам защо някои го хейтят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Natural Born Hippie 29.05.2016 08:58:48 + 0 1
Не разбирам какъв е проблема за религиозността, нали сме християнска държава!?

Всъщност би трябвало да ни харесва, когато някой в текстовете засяга позитивни теми особено, когато става дума за Исус Христос, защото никой на този свят не е направил по-голяма жертва за нас. Но Не, музикантът дръзнал да напише такова послание го заклеймяваме с фанатизъм. Жалко!

Проблемът на групата не е нито в текстовете, нито във вокала. Не очаквам нещо да се промени със Славин Славчев.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".