EUFOBIA с три концерта в Румъния следващия уикенд

1 апр 2016, 11:53 ч. 676 / 8 3
пред./следв.

   Следващия уикенд група EUFOBIA се завръща в Румъния, където ще изнесе три концерта в градовете Букурещ на 8 април (петък), Ръмнику Вълча 9 април (събота) и Клуж 10 април (неделя). В Букурещ групата ще дели сцената с румънците SADDAYAH. Очаква се потвърждение и от още две групи. Концертът в Ръмнику Вълча е част от конкурса "The Global Battle of the Bands", в който EUFOBIA участват наравно с банди от Румъния. На концертите групата ще представи песните от предстоящия си албум, подготвяйки публиката и за своето участие на фестивала "Metalhead Meeting" в Букурещ, който ще се проведе през юни.

 

още за:

Eufobia


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сандал 1.04.2016 15:39:57 отговори + 7 5
А бе тия няма ли да се откажат от това напъване, музиката им не струва! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4orap 2.04.2016 11:23:54 + 3 2
Просто някои неща не стават и не стават. И като им даваш зор - не почват да стават по-хубави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4orap 1.04.2016 14:43:33 отговори + 5 3
Олилиии, страхуотнууууу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".