EUFOBIA започнаха записите на втория си албум

19 дек 2008, 13:55 ч. 258 / 2 2
пред./следв.
EUFOBIA започнаха записите на втория си албум в "Stain Studio". Продуцент на продукцията е небезизвестният Десо Велчев, а албумът се очаква на пазара през март следващата година. Той е озаглавен "Insemination" и ще бъде издаден от софийския лейбъл "Distributor Of Pain". Продукцията ще съдържа осем парчета в "един обновен и променен стил, показващ групата в различна светлина". Бандата ще представи песните от предстоящата творба на 23 януари 2009 г. от 20:00 ч. в "The Club", София, като компания ще й правят DEATH SQUAD и мелодичните детметъли STRUTURE OF MIND. Тук може да видите кратко видео от студиото. Ето и списъкът с песни на "Insemination":
01. Vibrator
02. Pissing Squad
03. Slaughter
04. Scum of Christ
05. Insemination
06. Never Innocent Again
07. Justine
08. Blindfold

още за:

Eufobia


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 19.12.2008 16:33:01 отговори + 0 0
ооо то както върви, ще се купуват 3 диска на бг банди-ревендж,ентралмент,сега и еуфобиа,все пак трябва да се подкрепят бг бандите,а аз лично кой знае значителна промяна само по барабаните не мога да преценя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 19.12.2008 14:18:30 отговори + 0 0
"един обновен и променен стил, показващ групата в различна светлина"

а дано! (без да искам да обиждам групата или феновете)
никак не ми харесваше звука на групата
УСПЕХ!

PS броу Блаже прдължавай да млатиш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".