EVANESCENCE планират да започнат работа по нов албум

12 юли 2018, 07:07 ч. 571 / 4 0
пред./следв.

   Фронтдамата на EVANESCENCE Amy Lee съобщава, че групата планира да започне работа по нов албум, наследник на едноименния диск от 2011 г. Все още музикантите не са определили точен график за композирането и записите на творбата, но това ще е основната им цел след като приключат настоящите си турнета.

   През 2017-а EVANESCENCE издадоха албума с оркестрални преработки на свои песни и няколко нови композиции "Synthesis".

   EVANESCENCE осъществиха първото си гостуване в България преди година - на 30 юни в рамките на дебютното издание на пловдивския фестивал "Hills of Rock". След около седмица ни очаква второто, още по-мащабно издание на събитието с IRON MAIDEN, JUDAS PRIEST и мн. др. (поръчай билет онлайн).

 

още за:

EvanescenceAmy Lee


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".