Eventim.bg: "При неработещи места за продажба, може да връщате билети в централния ни офис"

7 дек 2020, 21:47 ч. 1233 / 9 5
пред./следв.

   Днес преди обед от "Fest Team" разпространиха информация за пренасроченото за следващата година издание на фестивала "Hills of Rock". То ще се състои между 22-24 юли до Гребния канал в Пловдив с участието на SLIPKNOT, AMON AMART, BURY TOMORROW, DAGOBA, NERVOSA и мн. др. изпълнители.

   Бе обявено, че притежателите на билети за "Hills of Rock 2020", които искат да ги върнат, могат да направят това от днешния ден до 31 декември. Желателно е това да става на местата, от които са купени "ценните хартийки". Последното условие предизвика редица коментари, че при настоящите ограничителни мерки, свързани с пандемията от коронавируса COVID-19, някои от касите, разположени в големи търговски центрове (молове), не работят.

   От WeRock.bg успяхме да се свържем с Eventim.bg, откъдето направиха уточнението, че в случай на неработеща каса всеки, притежаващ един или повече билети за събитието, може да ги върне, изпращайки ги до централния офис на компанията, който се намира в София на ул. "6 септември" No. 58.

   Преди няколко часа министър-председателят Бойко Борисов заяви изрично, че на 21 декември наложените към момента по-строги ограничения заради пандемията ще бъдат премахнати. Ако това намерение бъде осъществено, то и неработещите в момента каси би трябвало да отворят преди и по време на коледните и новогодишни празници.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sect Of Vile Filmi 8.12.2020 15:34:57 отговори + 2 5
Мой, как реши, че за мен има някакво значение дали ще коментирам, още повече дали ще коментирам защото МОЛОВЕТЕ били затворени аххахахаха.
Идеята е следната за хората, чиято мисъл тече като трак на SUNN - Ако на датите през 2021 пак не се състои концерта - какво правим - кога ще се връщат парите?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 8.12.2020 16:17:27 + 3 1
Хората няма ръце, очи, уши и усти да вдигнат телефончето, да звъннат на Евентим и да попитат. Нямат и мозък да се сетят, че това е нормалната и стандартна практика в такива случаи. Купуваш си хладилник, който дава дефект. Ама магазинчето, от което си го купил не работи. Обръщаш се към централата. Много е трудно да се сетиш. Направо невъзможно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 8.12.2020 15:03:04 отговори + 3 4
Така е, щото народа попита, иначе щяха да си траят, надявайки се да минат метър.
Направили били уточнението днес, след като WE ROCK са се свързали с тях, защо не го казаха още вчера? Мишки такива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 8.12.2020 11:38:27 отговори + 4 2
Айде бе. "Разбирачите" тука що не коментират?
анти-терлик
Sect Of Vile Filmi
......

За които вчера беше голям проблем, че не работят моловете. Къде сте днес? То и тази статия е от вчера. Ама мълчите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ето заповядай 7.12.2020 22:06:36 отговори + 8 3
Ами много ясно. Тролчетата какво си "мислят" - ако съм си купил дефектна стока и магазина не работи - не мога да я върна? Сигурно е така в КНДР, но тук си има закони и регулации. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".