Европейското турне на GOD IS AN ASTRONAUT започна, концертът у нас е този петък

7 апр 2014, 08:49 ч. 268 / 3 4
пред./следв.
   Получихме следното съобщение:

   Броени дни ни делят от 11 април, когато ще се състои концертът на GOD IS AN ASTRONAUT, по покана на Loud Concerts, в клуб MIXTAPE 5. В края на миналата седмица – на 4 април, ирландците стартираха своето европейско турне. Първата спирка бе в Хамбург, Германия, а през април ще имат общо 17 шоута, заради които ще пропътуват 8857 километра. Впечатляваща статистика!

    Междувременно, Jamie Dean (клавирни) даде интервюта за някои от водещите български медии и сподели, че очаква с нетърпение срещата си с нашата публика. Присъстващите ще могат да чуят песни от последния им албум “Origin”, а също така и парчета от всяка една от предишните им продукции. Чрез дълбокото и пространствено звучене на музиката си God Is An Astronaut се надяват да се докоснат до всеки един от своите фенове и да допринесат за техния вътрешен мир и спокойствие. Желанието на ирландците е при посещението си да им остане време е да успеят да се разходят и да разгледат София.

    Нека припомним, че билетите за концерта на GOD IS AN ASTRONAUT са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), Ticketstream (www.ticketstream.bg) и партньорите им в цялата страна - Office 1 Superstore, M-Tel, Germanos, OMV, Picadilly, Техномаркет. Цената на билетите е 30 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб MIXTAPE 5, цената им ще е 35 лева.

    Основна движеща сила на бандата са братята Torsten (китара) и Nils Kinsella (бас), заедно с барабаниста Lloyd Hanney, като впоследствие към тях се присъединяват и Jamie Dean (пиано/синт) и Gazz Carr на китара. Благодарение на музиката, която е смесица от епични пост-рок мелодии, елктроника и елементи от спейс рок, GOD IS AN ASTRONAUT се превърнаха в една от големите музикални сензации на Ирландия в началото на 21 век. Впоследствие заковаха вниманието на аудиторията с аудио-визуалните си шоута: всяка песен е съпроводена със специално подбрано видео и специални ефекти.

    Началото на шоуто на 11 април, в клуб MIXTAPE 5, е 20 часа!

giaa



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кире 7.04.2014 15:28:59 отговори + 0 0
Ураааа, пак ЛАУД Концърц! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чукча не читател 7.04.2014 11:56:55 отговори + 0 0
"Основна движеща сила на бандата са братята Torsten (китара) и Nils Kinsella (бас)..."

Братята Торстен една китара ли ще си менкат, извинявайте? За пореден път завидно непознаване на групата, която ни представят, и за която искат да плащаме повече, отколкото предния път. ХвалА ви, Лауд! Но този път без мен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не Loud фен 7.04.2014 10:12:07 отговори + 0 0
GIAA е яка банда, която този път за съжаление ще се наложи да пропуснем! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

******* 7.04.2014 09:27:33 отговори + 0 0
Пийте отвън, че ще има само уиски по 5 лв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".