EXCITER имат "шепа песни" в различен етап на завършване за следващия си албум

9 авг 2022, 08:21 ч. 476 / 6 0
пред./следв.

   Китаристът на канадската спийд метъл банда EXCITER Daniel Dekay споделя в скорошно интервю как върви процеса по композирането на материала за дългоочаквания нов студиен албум на групата.

   Музикантът разкрива, че "шепа песни" са в различна степен на завършване и работата по тях продължава и в момента. Daniel, басистът Allan Johnson и барабанистът/вокалист Dan Beehler живеят на различни места в Канада и са свикнали да работят заедно по "добрия стар начин". За тях ограниченията, свързани с пандемията от коронавируса, са били истинска пречка да композират.

   В момента процесът продължава, като предстои бандата да избере и лейбъл, който да издаде предстоящата творба. Последният засега дългосвирещ албум на EXCITER "Death Machine" излезе през 2010 г.

 

exciter

още за:

ExciterDaniel Dekay


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".