Оригиналният състав на EXCITER се събира отново

11 апр 2014, 10:43 ч. 361 / 6 1
пред./следв.

   Китаристът на EXCITER John Ricci е изпратил съобщение на Blabbermouth.net, с което уведомява феновете за реюниън на тримата оригинални членове на групата. Освен него, това са Dan Beehler (ударни, вокали) и Allan Johnson (бас). Първият концерт на възродения състав ще бъде на идногодишния фестивал "Keep It True" в Германия на 24 април 2015-а. След това, евентуално, ще има нов материал и нов албум. По отношение информацията за "пенсионирането" на John Ricci, разпространена през февруари, той уточнява, че тя е напълно невярна. Ricci никога не е имал намерение и не е казвал, че се оттегля, а единствено, че има нужда от известна почивка заради конфликт с един от вече бившите членове на EXCITER. 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Exciter 11.04.2014 19:23:27 отговори + 0 0
Великолепна новина! Силно се надявам да издадат нов албум с Dan Beehler, който да звучи в духа на класиките им от 80-те! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".