EXODUS отлагат албума "Persona Non Grata" за есента

29 апр 2021, 10:27 ч. 477 / 7 0
пред./следв.

   Американските траш метъл ветерани EXODUS съобщават, че въпреки че бяха предвидили новият им студиен албум "Persona Non Grata" да се появи през това лято, издаването на творбата ще бъде отложено поне до ноември.

   Причината е, че се очаква болният от рак барабанист Tom Hunting да се възстанови напълно и да може да се присъедини към останалите от групата за бъдещото турне за промоцията на диска. Ударникът е диагностициран с клетъчен карцином на стомаха, като публичната благотворителна кампания в помощ на финансиране на лечението му наскоро събра 80 хил. долара.

   "Persona Non Grata" е записан в студио в Калифорния със Steve Lagudi и самите EXODUS като саунд-инженери. Продуцирането е на бандата, а миксирането е поверено на Andy Sneap.

 

още за:

Exodus


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".