L.A. GUNS издават нов лайв албум през юли

29 апр 2021, 11:28 ч. 414 / 6 1
пред./следв.

   Американската глем метъл/хард рок банда L.A. GUNS ще издаде нов концертен албум, озаглавен "Cocked & Loaded Live", на 9 юли чрез "Frontiers Music". Както личи от заглавието, в диска ще бъдат включени записани на живо песни от класическия втори албум на групата "Cocked & Loaded".

   По-долу може да чуете изпълнението на парчето "Malaria", както и да видите траклиска и обложката. Междувременно групата продължава работата по следващия си студиен албум, който ще носи заглавието "Checkered Past" и се планира да излезе през ноември. Както знаете, занапред ще има само една група с името L.A. GUNS и тя е с участието на вокалиста Phil Lewis и китариста Tracii Guns. Траклистът на лайв изданието е както следва:

01. Slap In The Face
02. Rip And Tear
03. Sleazy Come Easy Go
04. Never Enough
05. Malaria
06. The Ballad Of Jayne
07. Magdalaine
08. Give A Little
09. Speed
10. 17 Crash
11. Showdown (Riot On Sunset)
12. Wheels Of Fire
13. I Wanna Be Your Man

 

 

още за:

L.a. Guns


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГНР 29.04.2021 21:57:59 отговори + 3 0
Идеални са за Варна рок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".