EXTREME издават албума "Six" през юни, чуйте сингъла "Rise"

1 мар 2023, 08:42 ч. 547 / 6 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, американската хард рок/глем/фънк банда EXTREME има готов нов албум, издаването на който се забави заради пандемията от COVID-19.

   Появата на наследника на "Saudades De Rock" от 2008 г вече наближава. Творбата ще носи името "Six" и ще излезе на 9 юни чрез "earMUSIC". Предстои да бъдат разпространени повече подробности. Чрез плейъра по-долу може да чуете първия сингъл от бъдещия диск. Парчето се казва "Rise".

 

extreme - rise single

още за:

Extreme


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гандалф 2.03.2023 07:06:06 отговори + 2 0
Магьосниците никога не закъсняват. Те идват точно навреме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 1.03.2023 09:20:02 отговори + 1 0
Сякаш малко закъсняха.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Car Solomon 1.03.2023 16:14:06 + 1 0
Никога не е късно да се чуе нещо ново от маниаци като Extreme! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".