Вижте новия видеоклип на ME AND MY DEVIL "Dirt"

1 мар 2023, 11:24 ч. 372 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Me And My Devil представят:
„Dirt“ - фетиш прочит на българските реалности

“Dirt” е заглавието на чисто новия сингъл на Me And My Devil. Това е и първото парче от предстоящия втори албум на бандата – Me And My Devil Volume II.

"Dirt” е придружено от предизвикателно видео, главна роля, в което изпълнява соул певицата Bora Dokle. Концепцията и историята в него са дело на Ангел Каспарянов. Режисурата и заснемането са на Петър Димов – Българевеца, чието име стои зад видеопродукциите към последния албум на ODD Crew.
„Видеото към „Dirt“ може да се възприеме като обикновена фетиш история – каквато е, но с този детайл, че това е историята на системата, в която живеем в последните няколко години. Да, мръсно е, но е откровено до болка, към която сме пристрастени.“ – споделят от бандата.

“Dirt” ще бъде достъпна на всички музикални платформи от петък, 03.03.23.

Me And My Devil завършват работата по втория си албум, като следващият сингъл ще излезе в края на април. Съвсем скоро групата ще обяви и сцените, на които ще стъпи през този сезон.

Me And My Devil са:
Васил Първановски (китари, вокали, програминг)
Ангел Каспарянов (вокали, клавишни)
Мартин Стоянов (бас)
Деян Драгиев – Даката (барабани)

 

me and my devil

още за:

Me And My Devil


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".