EXTREME се надяват да са готови с нов албум до края на годината

23 юни 2014, 16:02 ч. 211 / 4 4
пред./следв.

   Събралите се отново хард рок икони EXTREME взеха участието в току-що приключилото издание на френския "Hellfest". На пресконференция по време на събитието, запитан дали може да се очаква нов материал от групата, китаристът Nuno Bettencourt е отговорил, че музикантите се надяват да са готови с нов дългосвирещ албум до края на настоящата година. Коментарът на Bettencourt е бил, че това е първи случай, когато групата тръгва на турне, без да има издаден нов запис и дори EXTREME са "малко засрамени" от това обстоятелство.

 

още за:

Extreme


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Надеждаватор 24.06.2014 07:52:08 отговори + 0 0
То само с надяване не става - треа си и бачкане! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЛьоЛьо 23.06.2014 23:30:50 отговори + 0 0
Кики яко надува Сабатон и размахвайки пластмасов меч си мисли, че Икстрийм са лигни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fasrock 23.06.2014 20:43:58 отговори + 0 0
Extreme "лигни"?!!! WTF!!! Чуй албума 3 sides of every story и после да си говорим! Визирам текстовете че и музиката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кики 23.06.2014 16:07:13 отговори + 0 0
Едно не ми е ясно - как така "лигни" като Extreme участват на фестивал с името Hellfest. Има нещо гнило тука. Нима организаторите на феста не са се допитали до българските разбирачи преди да си викат групите?!??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".