MANIC STREET PREACHERS издават нов албум

23 юни 2014, 15:53 ч. 144 / 1 1
пред./следв.

   Точно девет месеца след излизането на 11-ия си студиен албум, "Rewind the Film", (влязъл Топ 5 на "Billboard"), MANIC STREET PREACHERS ще изненадат почитателите си с предстоящия нов студиен запис "Futurology". Албумът излиза на 7 юли от "RCA" и у нас ще се разпространява от "Вирджиния Рекърдс"/"Sony Music" в деня на световната си премиера на стандартна и делукс версия.

   Записани в легендарното студио "Hansa" в Берлин (Германия), 13-те песни в албума са продуцирани от самите MANIC STREET PREACHERS, Loz Williams и Alex Silva с допълнителен микс от Craig Silvey. В парчетата се включват и няколко специални гост-музиканти, сред които James Dean Bradfield в дуетно изпълнение на "Between the Clock and the Bed", германската филмова звезда Nina Hoss в песента "Europa Geht Durch Mich", Georgia Ruth (победител от последния музикален конкурс "2013 Welsh Music Prize"), Cian Ciaran (SUPER FURRY ANIMALS), Cate le Bon и H. Hawkline. Траклист и обложка:

01. Futurology
02. Walk Me To The Bridge
03. Let's Go To War
04. The Next Jet To Leave Moscow
05. Europa Geht Durch Mich
06. Divine Youth
07. Sex, Power Love and Money
08. Dreaming A City (Hughesovka)
09. Black Square
10. Between The Clock And The Bed
11. Misguided Missile
12. The View From Stow Hill
13. Mayakovsky



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Свилен 24.06.2014 08:36:54 отговори + 0 0
На тея толко да съм им набрал. Толкова много пъти са ми ги пробутвали по "рок" радиото, че им запомних името. Гадна ралта е тая ралта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".