FAITH NO MORE и MR. BUNGLE отменят концертите си заради психични проблеми на Mike Patton

15 сеп 2021, 07:41 ч. 898 / 10 6
пред./следв.

   FAITH NO MORE и MR. BUNGLE - двете групи, на които е фронтмен легендарният вокалист Mike Patton, отмениха всичките си планирани до края на тази година концерти. Причината са "психични проблеми" на певеца, за което съобщава самият той.

   Patton споделя, че е имал проблеми, които пандемията е задълбочила, и го подлагат на изпитание. Той не би могъл да даде 100% от себе си на живите участия, което не е приемливо. Вокалистът заявява и че FAITH NO MORE го подкрепят и му помагат.

   От бандата разпространиха свое изявление, в което се изразява разочарованието им, че няма да се видят с феновете. И в същото време - пълна подкрепа за фронтмена им. Към момента всички отменени дати са за САЩ (през септември и октомври).

 

Faith No More



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 15.09.2021 17:35:08 отговори + 2 1
Сега като ще отменят, да не ги бяха почвали и едно време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 15.09.2021 13:21:45 отговори + 6 2
Той по принцип си е откачен. Но е изключителен. Да не кажа гений. Музиката му е все на ръба между крайностите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bowie му майката 15.09.2021 08:09:35 отговори + 7 1
Дръж се, Майк. Корав пич си, сигурен съм, че нещата ще се нормализират и пак ще ни радваш с таланта си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 15.09.2021 09:02:46 + 10 7
Коравите пичове не страдат от психични проблеми. Коравите пичове минават през огън и жупел, през реки от кръв, покоряват двата полюса в един ден с кучешки впрягове и нищо им няма на психиката.
На коравите пичове някаква си пандемийка не им влошава състоянието. Което не може да бъде влошено от нищо.
Абе чудя се аз кой описвам през цялото време, а то - Чък Норис. Чък Норис е корав пич!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 15.09.2021 10:58:31 + 6 1
Много са нещата, които могат да сринат психически и най- коравия човек. Някои лекарства, стрес, прекалена работа или невъзможността да се занимава с професията си- както е при него в момента. Това са една малка част от причините. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 15.09.2021 12:01:27 + 4 1
Е може, да. Но срине ли се човекът вече не е корав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".