FALCONER започват работа по нов материал

31 авг 2009, 20:16 ч. 97 / 2 3
пред./следв.
Шведските метъли FALCONER съобщават, че след края на голямото си тазгодишно турне са започнали работа по материала за следващия си албум. Бандата има ясна идея за насоката на творбата, която ще е "по-различна от това, което FALCONER обикновено правят". Не толкова различна, че да избягат от стила си, но достатъчно, "за да обезпокои някого".

още за:

Falconer


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MESHUGGAH 1.09.2009 09:51:12 отговори + 0 0
Не, той беше до 2004. Сега е Magnus Linhardt Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2009 02:28:11 отговори + 0 0
Онзи Peder още ли е на баса? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 31.08.2009 21:22:41 отговори + 0 0
WOW! Заинтригуващо! Е, FALCONER са ми една от най-любимите банди и каквото и да измайсторят, все ще ми хареса! + това Матиас е прекрасен вокал! Чакаме с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".