TALES OF DARK пуснаха ново видео

31 авг 2009, 20:19 ч. 232 / 4 3
пред./следв.
Дни преди гостуването си в България TALES OF DARK представиха официално новия си видеоклип към песента "Sounds of the Ravage" (гледайте го по-долу). Парчето е включено в новия им албум "Perdition Calls", който излезе в края на месец май и който ще бъде официално представен първо в България на 6-и и 7 септември, съответно в София и Берковица.

още за:

Tales Of Dark


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The_Riddler 1.09.2009 16:54:46 отговори + 0 0
Да малко такива групи идват да свирят, дуум-а някак остана много на заден план. Но това е една от обещаващите групи, които си заслужава да се видят. Пък и за ценителите на дуум и атмосферик метала ще е удоволствие да послушат музиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 1.09.2009 15:21:35 отговори + 0 0
Рядко срещано HD качество! А иначе за музиката - DOOM FOREVER! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cold Tears 31.08.2009 23:13:12 отговори + 0 0
Хубава група..., ще се гледат на 6 на живо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".