FAT WHITE CHIEFS и ЮВИГИ с концерт в Плевен този петък

3 окт 2016, 13:30 ч. 586 / 6 0
пред./следв.

   Родните банди FAT WHITE CHIEFS и ЮВИГИ ще изнесат съвместен концерт в клуб "Rock'n'Rolla", Плевен на 7 октомври. "Дебелите бели виждове" ще наблегнат на песни от предстоящия си албум, който излиза по-късно тази есен. Ще бъде представен и новият барананист на групата Момчил Иванов. ЮВИГИ, за коитo това е първо гостуване в Плевен, също са подготвили изцяло нов материал. От бандата съобщават, че работата по следващия им студиен албум е в напреднала фаза и обещават още интригуващи новини през следващите седмици.

   Концертът на FAT WHITE CHIEFS и ЮВИГИ е с начален час 22:00 и цена на входа 5 лв. По-долу можете да видите и плаката за събитието.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".