Max Cavalera с видеообръщение за предстоящия концерт в София "Back to Roots"

3 окт 2016, 13:20 ч. 1153 / 8 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 15 ноември в зала Универсиада предстои едно от най-историческите музикални събития, случвали се някога у нас! Българската публика за първи път ще види на една сцена създателите на Sepultura - култовите братя Max и Igor Cavalera на живо!

Шоуто у нас е част от юбилейното турне на братята Кавалера, посветено на 20-тата годишнина от издаването на най-емблематичния албум в историята на тежкия жанр - легендарния “Roots” на Sepultura.

По повод престощото събитие, Макс Кавалера пусна специално видео обръщение към всички фенове в Европа, което гласи:

''Здравей, Европа! Аз съм Макс Кавалера. Двамата с Игор се връщаме ''към корените'' и ще минем през цяла Европа тази зима. Очакваме да ви видим в мелето пред сцената, защото ще сивирм целия ''Roots”. Трябва да сте там, не го пропускайте!“

Билети за събитието на 15 ноември могат да бъдат закупени на редовна цена от 50 лв. в търговрката мрежа на Тикетпро в цялата страна, бензиностанции OMV, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

В деня на концерта цената на билета ще бъде 60 лв.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 3.10.2016 20:14:05 отговори + 0 0
"Видеото не е на разположение."

"Sorry, this video could not be played."

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 3.10.2016 16:01:33 отговори + 0 1
взел е да запличва на човек за пръв път от 20г на сам евалата има шанс за мунчето се опрай .сега ако се отказат от гадния модерен траш просто ще бъде приказка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хаха 3.10.2016 13:55:27 отговори + 4 1
И аз да не знам, че Roots е "най-емблематичния албум в историята на тежкия жанр" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъ! 3.10.2016 13:44:19 отговори + 4 2
Доста смешно , изпълнено с граматически и фактологически грешки писъмце . И високопарно . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".