FATES WARNING са написали "наистина велик" нов албум

4 яну 2016, 18:42 ч. 606 / 3 4
пред./следв.

   В скорошно интервю басистът на FATES WARNING Joey Vera (още в ARMORED SAINT) коментира предстоящия нов студиен албум на групата. По план записите за него трябваше да започнат миналия декември, но вероятно това ще се случи по-късно този месец. Това, което разкрива четириструнникът за материала е, че китаристът Jim Matheos и вокалистът Ray Alder са написали "наистина велика" творба. Vera няма търпение да започнат записите. Издаването на диска може да се очаква в началото на лятото чрез "InsideOut Music".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Warning 5.01.2016 00:45:49 отговори + 2 2
Навремето Iron Maiden казаха, че новият им албум "ще ви бръкне в носа" за Fire of the dark и така и стана. Наистина "велика" творба.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 4.01.2016 20:06:49 отговори + 3 2
Не се сещам за случай, в който група да каже "новият ни албум ще е страхотен" камо ли пък "велик" и съответната "творба" да става за нещо. Кажат ли някога нещо по-силни от просто "ние сме доволни", значи албума е за кофата. Дано не съм право, но според мен и тук случаят ще е точно това. Просто суперлативи по собствен адрес показват, че някой се е самозабравил и има грешна самооценка. А като има грешна самооценка, естествено има грешна оценка и за музикалната си "рожба". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 4.01.2016 19:48:05 отговори + 3 4
Силно се надявам на това, защото Darkness in a Different Light е най-слабият им албум през последните 25 години. Ама нещо не ми се вярва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петър Чабев 6.01.2016 11:48:30 + 0 3
Албумът е слаб, но със сигурност не им е най- слабия! Не знам защо упорито ги тиражират като едни от голЯмите в жанра, но хората обичат да си плямпат разни тъпотии и понеже някъде си било пишело.... Сетлистът с който дойдoха им беше оптималното предложение и направиха чудесен концерт, но аре да не се заблОждаваме ;P Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".