F.B.I. издават сплит с мексиканците OXIDISED RAZOR

7 юли 2014, 23:36 ч. 414 / 5 6
пред./следв.

   FECAL BODY INCORPORATED издадоха сплит-албум с мексиканската горграйнд банда OXIDISED RAZOR, озаглавeн "Мake Shit - Not Love". Дискът съдържа осем песни на FBI, плюс шест песни на OXIDISED RAZOR. Издатели са "Rottenpyosis Records". Сплитът може да бъде поръчан на имейл fecalbodyincorporated@gmail.com или от Фейсбук страницата на групата. Цената е 10 лв. като с диска получавате и тениска по избор на FBI. По-долу може да видите обложката на частта на F.B.I., нарисувана от Val Volegna.

   В други новини, в края на август групата влиза в студио, за да запише песните за третия си албум, както и парчета за сплит с мексиканските "екстремисти" FECALIZER, планиран за издаване през месец май 2015 г.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


дса 9.07.2014 13:54:08 отговори + 0 4
Хранене заслужават защото са тъпи нацистчета и боклучета Иначе интересно как тук думата ф*к*лии като съм я написал по-долу е цензурирана, а в същото време в името на бандата не е. А иначе думата си е термин и не би трябвало да се цензурира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тубата 9.07.2014 13:17:50 отговори + 0 4
Татарлиев на сапун! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gore 8.07.2014 16:37:46 отговори + 0 4
Пламен Татарлиев ****** русофил и национален предател какви си ги ************************ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Горче 8.07.2014 13:45:48 отговори + 4 0
Българинът вярва само в прасето, ракията и злобата.
.. Иначе браво банда
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gore Fan 8.07.2014 13:01:55 отговори + 4 0
Българската завист край няма. Затова всичко ни е 6. Вместо да се толерират групите ни, какво получават - хранене. Ми затова ще сме на този хал, защото стимулът за работа е невероятен. Дори сърби, гърци и какви ли не кавали около нас дърпат напред, а ние гледаме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


дса 8.07.2014 04:07:50 отговори + 0 4
Да мрът във ******* тия ******* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".