Федерални агенти задържат китариста на KATAKLYSM

10 юни 2009, 08:37 ч. 268 / 7 6
пред./следв.
При завръщането на KATAKLYSM в Америка след две успешни шоута в Русия, на летището във Вашингтон, китаристът на групата Jean-Francois Dagenais е бил задържан от униформени лица и е отсъствал повече от час, през което време останалите музиканти неуспешно са се опитвали да разберат какво става. Накрая те са хванали полета си за Чикаго без Jean-Francois, а известия за съдбата му все още са липсвали. Около 8 часа по-късно Dagenais е бил освободен и е разказал на колегите си какво му се е случило. Първоначално той е бил държан пет часа в стая с една маса и един стол, без никой да му даде каквито и да било обяснения. Накрая му е било съобщено, че е обявен за международно издирване от "Интерпол". Поне докато властите не са показали снимка на издирвания от тях Jean-Francois Dagenais, който се е оказал просто съименник на китариста, но нямащ нищо общо с него. А името присъства в списъка с най-издирваните престъпници от ФБР. След като музикантът е бил освободен и е получил извинения и той, и другарите са се погледнали на всичко това с насмешка. А вокалистът Maurizio Iacono коментира: "Можехме да очакваме нещо подобно да ни се случи в Русия, а не в САЩ".


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.06.2009 00:12:45 отговори + 0 0
Това само доказва колко наивно вярват североамериканците, че комуналната им система работи добре. А от друга страна покава параноята на техните правителствени служби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Iliya 10.06.2009 23:30:14 отговори + 0 0
Очакванията им са се оказали грешни - в Русия комунизма си отиде, но в САЩ нацизма тепърва ще става все по-осезаем! Случката е само капка в морето от доказателства за потъпкани човешки права! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kooti 10.06.2009 12:36:00 отговори + 0 0
Ужас,тия ФБР,за пореден път показват колко са некадърни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

invertedquestionmark 10.06.2009 11:53:55 отговори + 0 0
"А вокалистът Maurizio Iacono коментира: "Можехме да очакваме нещо подобно да ни се случи в Русия, а не в САЩ". "

Точно пък от Катаклизъм такова наивно изказване...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LegendMaker 10.06.2009 11:46:20 отговори + 0 0
Трябвало е направо да го екзекутират. Така щеше да се превърне в легенда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blacky 10.06.2009 09:33:39 отговори + 0 0
Хаха, т'ва направо като на филм, малко ми се струва съмнителна новината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".