Гледайте новия клип на DEPECHE MODE

10 юни 2009, 08:21 ч. 139 / 3 4
пред./следв.
По-долу можете да гледате видеоклипа към "Peace" - вторият сингъл на DEPECHE MODE от актуалния им албум "Sounds of the Universe". Лентата, заснета с участието на румънската актриса Maria Dinulescu, е режисирана от тандема Jonas & Francois.
   Междувременно продължаваме да очакваме евентуални новини за евентуална нова дата на отменения концерт на триото в София. Единствената донякъде обнадеждаваща вест е, че "Tour of the Universe" действително бе подновено преди два дни в Лайпциг, както бе обявено от самите DEPECHE MODE на официалния им сайт (прочети)...

още за:

Depeche Mode


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Вайгашот Лейтърян 10.06.2009 18:50:21 отговори + 0 0
Класата си личи и от половин гледане, но на Depeche Mode не им отиват кой знае колко много дигиталните отливки, в които моделират видеоклиповете си в последните години. "Peace" не прави изключение. Твърде ми е цветен, а кристалната чистота на картината блести прекалено много в очите. Това не кореспондира особено с тягостната идея, която и без това е твърде пряко изразена. Даже като обща визия напомня малко на онази полюция на Metallica - "The Day That Never Comes".

Зацапано-зърнестата кино лента от миналото придаваше къде-къде по-мистериозен заряд на нееднозначните послания депешови. Липсва ми мътилката тук. И в идеята, и във визията. Тя и самата песен не е особено подходяща за сингъл и филмиране.

И все пак - има нещо, което напълно осмисля съществуването на туй видео! Ебаси яката женица!!! Бижу и половина!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2009 14:30:19 отговори + 0 0
отваря се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bubi 10.06.2009 14:28:10 отговори + 0 0
Само дето видеото така и не се отваря... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 10.06.2009 09:55:38 отговори + 0 0
тея хора вадят клип след клип Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".