Фенове се оплакват, че не им връщат парите за билети за отменения концерт на SMOKIE в Бургас

14 мар 2018, 13:43 ч. 1640 / 9 0
пред./следв.

   През миналата година се появиха новини за концерти на SMOKIE в Бургас и Варна през декември. В последствие събитията бяха отложени за февруари тази година. На 9 февруари групата трябваше да посети Бургас. Това събитие също бе канселирано, като на купилите билети за него бе предложено да избират - дали да посетят концерта във Варна на 8 февруари, за което имаше осигурен транспорт, или да получат обратно парите си.

   Разбира се - имало е фенове, пътували до Бургас, има и такива, които са избрали да им бъдат върнати парите. Срокът за това е до 31 март. С днешна дата Dnes.bg съобщава, че хора, купили билети в Бургас, не успяват да получат обратно парите си. В Комисията за защита на потребителите в морския град вече има над 10 жалби. Започнала е проверка, като се подготвя и колективен иск.

   Организатори на гостуването на SMOKIE са "EventsJar".

 

smokie

още за:

SmokieEventsjar


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".